bezorg scooter
Delivery
Iva e go s5 bezorgscooter Iva e go s5 wit delivery megascooter Iva e go s5 wit delivery megascooter rhoon Iva e go s5 bezorgscooter windscherm optioneel Iva e go s5 wit delivery 3 Iva e go s5 delivery scooter Iva e go s5 wit delivery 5 Iva e go s5 wit delivery 4 Iva e go s5 wit bezorg scooter
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 

IVA E-Go S5 bezorgscooter

€ 3.199,00 € 2.889,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

IVA E-Go S5 bezorgscooter 

 

De elektrische bezorgscooter voor het jaar 2021 is nu al uit voorraad leverbaar. Zoekt u een manier om emmissie vrij uw maaltijden, onderdelen, medicijnen of andere belangrijke items te leveren dan is de IVA E-Go S5 bezorgscooter het model dat u zoekt. De IVA E-GO S5 kan worden geleverd als snor (zonder helm) of als brom (met helm) Uiteraard weten we bij MEGASCOOTER als geen ander dat het bezorgen vlot moet verlopen, daarom kunnen we een snorscooter 33km/uur laten rijden. Andere snelheden zijn ook mogelijk 45km/uur en binnenkort ook 54km/uur

Prijs is exclusief bezorgkoffer!

Betaalbaar

 

De IVA E-Go S5 bezorgscooter is zeer scherp geprijsd en uitgevoerd met een grotere accu capaciteit waardoor dit model altijd voor u paraat staat. Door het wereldwijde succes van dit model zijn de prijzen van deze electrische scooter nu heel erg aantrekkelijk voor uw bedrijf. 

 

Wilt u liever een IVA E-Go S5 zonder bezorgkoffer dan is deze ook leverbaar in de kleuren matzwart, specialrood, zwart en binnenkort ook in het matgroen. Ook deze modellen kunnen we voorzien van een topkoffer aan de achterzijde met diverse afmetingen. 

bekijk hier de IVA E-Go S5 normal editions.

 

Hoe wordt de IVA E-Go S5 bezorgscooter geleverd

 

Standaard is de IVA E-Go S5 uitgerust met alle mogelijke genoemde opties. Het windscherm, sneller rijden, extra accu's en andere accesoires kunt u optioneel aankopen door deze eenvoudig aan te klikken. Ook de koffer aan de achterzijde kunt u naar wens bestellen want de een is pizzakoerier en de andere bezorgd pakjes of belangrijke documenten.

foto ter ilustratie standaard kleur is wit!

 

Subsidie's elektrische scooter van de zaak

 

De overheid steunt het gebruik van emissie vrije voertuigen hieronder valt bijvoorbeeld de elektrische scooter bekijk onderaan deze pagina over de subsidies die u kunt ontvangen bij aankoop van een elektrische scooter.

Weinig tot geen onderhoud

Het grote voordeel van elektrisch rijden zit hem in de motor. Omdat hij wordt aangedreven door elektriciteit, is het veel goedkoper rijden dan benzine. Ook is de motor aan minder slijtage onderhevig omdat er minder onderdelen aanwezig zijn.

Het enige onderhoud wat u nog aan de IVA E-GO S5 bezorgscooter zult hebben, is eventueel slijtage aan remmen en banden. Dat scheelt in de kosten!

 • Goed zicht en goed zichtbaar door de goede LED verlichting aan de voorkant en achterkant
 • Voorzien van uitneembare Samsung lithium-ion accu met grotere capaciteit
 • Ruimte voor een extra accu waardoor uw bereik 2x zo groot wordt
 • Mogelijkheid voor extra accu's die u overal kunt opladen buiten maar ook in uw scooter
 • Beschikt over een betrouwbare Bosch motor met een vermogen van 3000 Watt
 • Voorzien van uitklapbare voetsteunen voor een passagier
 • Grote koffer met heel veel ruimte met isolatie
 • Duidelijk en helder LCD Dashboard
 • Standaard voorzien van alarm met afstandsbediening en Keyless driving
 • Standaard voorzien van een ingebouwde bluetooth speaker
 • Standaard voorzien van een lader met snoer 230 volt
 • Aluminium-Titanium swingarm achter

Extra stevigheid en comfort

In plaats van een standaard achterbrug is de IVA E-GO S5 voorzien van een zeer sterke titanium swing-arm. Deze zorgt voor extra stevigheid en rijcomfort op het wegdek.

Uitneembare accu

De zeer krachtige uitneembare Samsung lithium-ion accu heeft een actieradius van maximaal 80 kilometer*. De batterij weegt ongeveer 7kg en kan zowel in de scooter worden opgeladen maar is ook uitneembaar. Er is plaats voor een tweede batterij dan heeft u een actieradius van max 160 kilometer, oplaadtijd van leeg naar vol is 4-6 uur. Deze bezorgscooter heeft een accu met een groter vermogen namelijk 26 Ah i.p.v. 24Ah

 

Snelheid:

 

De IVA E-GO S5 bezorgscooter kan worden geleverd met sneller rijden. 

Als snorscooter kan de scooter worden besteld met 25km/uur, maar indien kunnen we de IVA E-GO S5 ook 33km/uur laten rijden. Wilt u nog harder dan kan de IVA E-GO S5 ook worden geleverd met sneller rijden 45km/uur daar betaald u slechts een klein extra bedrag voor. De IVA-E-GO S5 heeft bij de 45km/uur optie een 3 standen schakelaar op het stuur. stand1 = 25km/uur stand2= 33km/uur en stand 3= 45km/uur. Binnenkort ook de optie voor sneller rijden 54km/uur. Vraag ons naar de extra mogelijkheden.

Beveiliging

 

De IVA E-GO S5 is standaard voorzien van een uitgebreid alarmsysteem. Met dit unieke alarmsysteem met afstandsbediening kunt u keyless opstappen en wegrijden.

Wegrijblokkering

 

Als het alarm is geactiveerd en iemand probeert toch de scooter weg te nemen dan zal het achterwiel direct blokkeren waardoor de scooter niet weg kan rijden. Het alarm gaat ook direct af waardoor de dief het snel voor voorzien houdt. 

Waar is de scooter?

 

Op de afstandsbediening zit een knop waarmee u de scooter kan laten weten waar deze zich bevindt door een geluidssignaal, handig als u niet meer precies weet waar u de scooter heeft geparkeerd.

Bluetooth connectie

 

De IVA E-GO S5 is standaard voorzien van een bluetooth connectie waardoor u uw telefoon kan koppelen met de scooter. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om muziek of de radio van uw telefoon af te spelen op de ingebouwde bluetooth speaker van de scooter. Eenmaal verbonden zal de scooter uw telefoon iedere keer weer herkennen en automatisch verbinden.

Achterdrager voor koffer

 

Wilt u een koffer aan de achterzijde? De IVA E-GO S5 kan optioneel worden geleverd met een achterdrager waar een koffer op gemonteerd kan worden. 

Extra accu voor dubbele actieradius

 

De IVA E-GO S5 kan optioneel worden geleverd met een extra accu,  onder uw budyzit is plaats voor een tweede accu. Hiermee kunt u uw actieradius verdubbelen waardoor u maar liefst een maximale afstand kan halen van zo'n 160km*

*Schatting; de daadwerkelijke afstand die haalbaar is is afhankelijk van meerdere factoren zoals: staat van de accu(‘s), temperatuur, snelheid en rijstijl. **Om de actieradius zo lang mogelijk te houden kan de maximale snelheid minder worden wanneer de accu leger is.

Specificaties voor: IVA E-GO S5 bezorgscooter

 

 • AandrijvingAchterwielaandrijving
 • Actieradius maximaal 160 km ( indien 2e accu is geplaatst, optioneel leverbaar)
 • Motor 3000w krachtige Bosch motor, onderhoudsvrij
 • Accu 60V 26Ah (1 accu) Samsung
 • Accu typeLithium-Ion Samsung

IVA E-GO S5 DELIVERY is leverbaar in de kleur:

 • Wit

 

U kunt onze showroom bezoeken om de modellen te bekijken de koffie staat klaar.

Megascooter
Koperhoek 4B  3162 LA Rhoon Naast de "Waterkering" in de Zuiderparkweg /hoek Rhoonse Baan

Telefoonnr.: 010 4 66 77 88

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 uur tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur
Zondag gesloten

Wilt u meer weten maar heeft u geen tijd tijdens onze openingstijden via email kunnen wij ook een speciale afspraak voor u inplannen.

Gratis parkeren

 

Meer informatie subsidies scooter van de zaak

Werkkostenregeling en scooter

Ook onder de werkkostenregeling kan er nog steeds sprake zijn van een (elektrische) scooter van de zaak. De opties zijn:

 1. De E-scooter blijft van de werkgever en de werknemer maak hier gebruik van, alleen indien noodzakelijk voor het werk. (in geval van bezorgscooter)
 2. De E-scooter is van de werknemer en de werkgever betaalt de aankoopsom, vrije ruimte

Toelichting elektrische scooter van het bedrijf

 

De werkgever koopt een E-scooter en deze wordt voor stadsritten en woon- / werkverkeer gebruikt door zijn werknemers. Voor het privégebruik is de forfaitaire bijtellingsregeling niet van toepassing, deze geldt immers alleen voor de auto van de zaak. Als de E-scooter enkel wordt gebruikt voor zakelijke ritten en woon- / werkverkeer, wordt er verder fiscaal dus niets belast bij de werknemer.

Toepassing milieu investeringsaftrek en de VAMIL

 

Je koopt een elektrische scooter die voorkomt op de milieulijst onder nummer B-3118. De letter voor de betreffende code op de Milieulijst is dus B en betekent dat u recht heeft op 13,5% milieu investeringsaftrek maar ook nog eens recht op 75% Vamil. Het aanschafbedrag van de scooter is voor het gemak € 2.000,00 met een afschrijvingstermijn van vijf jaar. De restwaarde na vijf jaar is €250,00.

Bovendien kom je nu op basis van bovenstaande cijfers voor zowel de milieu investeringsaftrek als de Vamil in aanmerking. De MIA bedraagt 13,5% van (maximaal 50% van aanschafbedrag = € 2.000,00) €1.000,- dat is € 135,00.

Tevens kun je bij de ‘normale’ afschrijving gedurende vijf jaren elk jaar € 400,00 aftrekken van je fiscale winst (20%). Omdat op het bedrijfsmiddel ook de Vamil-regeling van toepassing is, kun je 75% van 50% van het geïnvesteerd bedrag reeds in het eerste jaar afschrijven. Je kunt dan het eerste jaar € 750,00 (dankzij de Vamil) + € 135,00 (dankzij de milieu investeringsaftrek) = € 1.285,00 ten laste van uw fiscale winst brengen.
Dit is dan jouw voordeel naast de kleinschaligheidsaftrek.

De IVA E-Go S5 bezorgscooter of 1 van de andere modellen valt door zijn lithium technologie in deze milieulijst.

Hoe werkt de subsidieregeling?

 

Het aanvragen van MIA en Vamil is heel eenvoudig. De ondernemer hoeft slechts één dubbelzijdig formulier in te vullen. Voor het aanvragen van MIA en Vamil is geen accountantsverklaring nodig. De belangrijkste voorwaarden zijn:

 • De aankoper van een elektrische scooter betaalt inkomsten- of vennootschapsbelasting
 • De aankoper van een elektrische scooter stuurt een ingevuld aanvraagformulier binnen drie maanden na aankoop naar Bureau IRWA in Breda (het adres staat op het meldingsformulier dat vindbaar is op de website van Agentschap NL).

Het aanvragen van MIA of Vamil kan alleen gedaan worden door de aankoper van de elektrische scooter. Wij als dealer kunnen daarom geen partij zijn bij de aanvraag, noch garantie geven voor het slagen van de aanvraag.

Voor meer informatie bekijk dan de site van de RVO.

Ook interessant

€ 1.989,00 € 2.399,00
€ 2.669,00 € 3.199,00
€ 1.289,00 € 1.849,00
€ 1.599,00 € 1.849,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.